Több, mint tükör - a lakás dísze

Leitold Tükör Kft. Üvegmunkák

Tükrök

Több, mint tükör, a lakás dísze!

Cégünk évek óta készíti magas minőségű tükröket és üvegtermékeket, hogy otthonod vagy üzleted számára elegáns és funkcionális megoldásokat kínáljunk. Tükreink három különleges stílusban érhetők el: fazettázott, homokfújt és matt csiszolt tükrök, melyek mindegyike sajátos és egyedi megjelenést kölcsönöz az enteriőrnek.

A fürdőszobába, előszobába és hálószobába tervezett tükrök kiválasztása során fontos szempont lehet az optikai nagyítás és a tér érzetének fokozása. A megfelelő tükör kiválasztása hozzájárulhat otthonunk kellemesebb összképéhez.

A tükör vastagsága a tükör felületétől függ, és lehet 4, 5 vagy 6 mm vastag. Az alkalmazott vastagság a tükör méretétől függ, és a torzításmentes kép eléréséhez szükséges. Általában a fürdőszobák esetében a 4 és 5 mm vastagság elegendő.

A tükör szélét minden esetben csiszoljuk, és választhatunk polírozott élcsiszolást, valamint 10, 20 vagy akár 30 mm széles fazettát is. Ezáltal biztosíthatjuk a tükör szép és esztétikus kialakítását.

Homokfújt tükrök

Mint ahogyan a zuhanykabinok és a korlátok üvegfelületeit, úgy a tükröket is egyedivé tehetjük homokfúvott mintával. A homokfúvott minta segítségével a foncsort is el lehet távolítani, és a tükröt hátulról megvilágítani.

A homokfújt tükrök megadott mintákkal vagy egyedi tervezésekkel készülnek, és így lehetőséget nyújtanak a testreszabásra.

Fazettázott tükrök

Az alaptükörre színes, és ezüst tükörelemek vannak szabva, összecsiszolva, majd felragasztva. A díszítő elemek körbe 10 mm szélesen megcsiszolva, azaz fazettázva vannak.

Matt-csiszolt tükrök

Az alaptükörre színes, és ezüst tükörelemek vannak szabva, összecsiszolva, majd felragasztva. A díszítő elemek körbe 0,5-1 mm szélesen megcsiszolva.

Scroll to Top