Több, mint tükör - a lakás dísze

Leitold Tükör Kft. Üvegmunkák

Üvegkorlátok

Oszlopos üvegkorlát

Az üvegkorlátok tervezésekor mind beltéri, mind kültéri környezetbe alkalmazható oszlopos kialakításokat is figyelembe vehetünk. A pontosan megtervezett oszlopokba integrált üvegkorlátoknál lehetőség van fémmarkolatok használatára vagy azok nélküli megvalósításra is. Az alkalmazott fémelemeket egyedi méretekben is elkészítjük, figyelembe véve a megrendelő igényeit. Mindegyik elem rozsdamentes anyagból készül, így garantáltan ellenállnak a korróziónak.

Pontmegfogásos üvegkorlát

Az üvegkorlátok között elterjedt és kedvelt változat a könnyed és légies pontmegfogásos típus, mely minimális fém tartóelemekkel készül. Ennek a stílusnak az elkészítéséhez csak csekély mennyiségű fém szükséges.

A pontmegfogásos üvegkorlátok esetében a rögzítés a járófelület alatt történik, kis, rozsdamentes korongok segítségével.

Vonalmenti üvegkorlát

 A vonalmenti üvegkorlátok esetében az üvegtáblák egy fémprofilban futnak végig a korlát teljes hosszában. Ez eredményezi a szilárdabb, stabilabb szerkezetet, miközben a rögzítés láthatatlan marad, ami esztétikai szempontból különleges előnyt nyújt. A fémprofil nélküli üveglapok között teljes átláthatóság érhető el, így modern és elegáns megjelenést biztosít.

Scroll to Top